Bruno ”Elvis” DiMaggio

 

Jonnie Hedqvist’s Karaktär Bruno, en KXLR – Allmän assistent åt TV-teamet, i krönikan Ghastly Tuesdays, med Andreas B som Spelledare.

Name: Bruno ”Elvis” DiMaggio
Age: 54
Virtue:
Vice:

Attributes
Intelligence
Wits
Resolve

Strength
Dexterity
Stamina

Presence
Manipulation
Composure

Skills

Mental (-3 Unskilled)
Academics
Computer
Crafts
Investergation
Medicine
Occult
Politics
Science

Physical (-1 Unskilled)
Atheletica
Brawl
Drive
Firearms
Larceny
Stealth
Survival
Weaponry

Social (-1 Unskilled)
Animal Ken
Empathy
Expression
Intimidation
Persuasion
Socialize
Streetwise
Subterfuge

Merites

Flaws

Size
Speed
Defence
Armor
Initiative Mod

Health ()

Willpower ()

Morality


Citat:

Övrigt:
Bruno är teamets allt-i-allo. Han ser till att saker fungerar, och att teamet får mat, dryck och sovrum. På sin fritid driver han porrsiten ”The PornKing.com”, som innehåller all tänkbar typ av sex, men gärna smygfilmade saker som han själv tagit med sin lilla handkamera.

Doften av Bruno är det som man först lägger märke till, även innan man sett honom. Han tvättar sig ytterst sällan, och byter kläder endast när de gamla är trasiga bortom all reparation.

Hans stora idol är Elvis Presley, och det är den enda musik han accepterar i sin van när de åker till de olika repotagen.

Under de senaste repotagen har Bruno sakta förändrats i sin karaktär. Från att vara ett slött och segt arsle, till att bli en mer och mer aggressiv person, som tar till våld för att lösa de problem som uppstår. Tv-Stationen överväger nu om han är bra nog för att kosta på ett besök hos en psykiatriker eller om man ska sparka hans feta arsle och fixa in en ny (förhoppningvis lika billig) allt-i-allo.