Mutant med Djur

Arketyper_manhund2

Hunden är mutantens bästa vän. Är det något som Arken inte lider brist på, så är det byrackor. Till skillnad från mutanterna förökar de sig ständigt och verkar kunna leva på rester, avskräde och – om så behövs – varandra. Du minns knappt hur din hundkrake blev din, men nu står den dig närmare än någon mutant. Ni lever i en symbios, ett ömsesidigt beroende – du ger hunden krubb, den biter halspulsådern av alla som står i din väg

En husregel i vår krönika är att vi inte begränsar sysslan ”Mutant med Hund” till just hundar, utan dessa mutanter får själva välja sitt tama djur. Reglerna är dock i stort sett desamma, men får justeras lite från fall till fall i samråd mellan spelare och spelledare, för att på så sätt fungera till valda djursort.

Bästa grundegenskap: KYL
Specialfärdighet: Bussa på

TALANGER
Välj en från start. Du kan lära dig fler senare. Talangerna förklaras i kapitel 4.

  • Blodhund
  • Kamphund
  • Mutantens bästa vän

UTRUSTNING
Du börjar spelet med T6 patroner, T6 ransoner krubb och T6 ransoner vatten. Välj ett av dessa vapen från start: Cykelkedja, skrotkniv, slunga, skrotgevär. Du kan köpa mer utrustning för dina patroner.