Sektor 14H – Giga N

I sektor 14H hittade utbrytare från både arken Bifrost och Paradisdalen en plats att starta upp en ny ”ark”.

Platsen heter Giga N enligt tolkningar från krönikören Merasin, då det står med stora bokstäver på den största av byggnaderna. På byggnaden finns också en bild på en människa som sträcker sig mot himlen, vars tolkning fortfarande debateras livligt under kvällarna runt eldplatsen.

Giga N blev en tillflyktsort för dom som ledsnat på att andra försöker bestämma över dom, och är en fridfull plats utan utsedda ledare och med fokus på att odla mat och försiktigt utforska de centrala zonerna, där ruinerna av de forna folkets hem står tätt intill varandra och kämpar en förtvivlad kamp mot moder jords försök till att riva ner dessa bevis på människornas tidigare existens.

Andra intressanta platser i sektorn är bl a den stora byggnaden i kanten av Giga N. En byggnad som står ovanligt välbevarad genom åren, med kraftiga galler för sina fönster och tjocka metalldörrar som inga vapen eller verktyg verkar bita på.
Även så har ett välbevarat torn hittats i närheten av Giga N, sektorns invånare kallar det robottornet, då dessa innehåll är extremt högteknologiskt och har bevaktats av roboten Error fram tills denne nyligen förstördes av nyfikna invånare från Giga N.