Gargarin 11

En liten men självsäker bostonterrier. Mörk päls och
lång, mörk rock.

Storsamlare vid hundhotellet och en av dom som tjänade stort på Betraktarnas deal med Hundhotellet. Förlorade allt när Upproret krossade hundarnas kontroll över viktiga varor som cigaretter och kaffe.

Flydde Paradisdalen och bosatte sig i utkanten av ruinsamhället. Därifrån håller han sakta på att bygga upp sitt handelsimperium igen. Är djupt fäst vid sin främsta inkomstkälla: en kaffebryggare. Alltid på jakt efter nya kaffefilter och nya kaffepaket. Sover med
kaffebryggaren i famnen.
Girig, misstänksam, ilsken.

Labbnamn: Gargarin 11
Typ: Hunddjur, Boston Terrier
Kön:  

Grupp:
Syssla: Samlare

Grundegenskaper: Styrka 2, Kyla 3, Skärpa 5, Instinkt 3

Färdigheter: Samla FV 5, Ta krafttag FV 2, Smyga FV 3, Fly FV 3, Förstå sig på FV 4.

Talanger: Gömsle

Mutationer:
Djurförmågor:

Utrustning: