Patrik Hammar

Den enda i spelgruppen som bott kvar i Sandviken under alla dessa år. Jobbar fortfarande på Sandvik även om förutsättningarna blivit betydligt sämre.

2012
Din far kommer hem-stapplande svårt skadad en kväll, ett sår genom buken som snuddat vid ryggraden. Säger att han fått en metall-skärva genom kroppen, men du förstår direkt att det är något han döljer. Skulle han fått den typen av skada på jobbet skulle han legat på sjukhus och inte kört hem själv.
Han inser till sist att han måste till sjukhuset och ni kör honom dit.

Ett par veckor senare när han väl är hemma igen och du kommer hem för att se hur det är med honom, ställer du frågan som gnagt i dig. Vad hände egentligen?
Han bryter samman och erkänner till dig efter du svurit på din mor och dina syskons liv att inte avslöja något för någon, inte ens de övriga i familjen.

En grupp inom ledningen för Sandvik är inte bara snuskigt rika utan håller sig med en rejält obehaglig ovana. De äter människokött.
För något år sedan försvann en vän från hans avdelning och han började undersöka saken närmare. Spåren ledde uppåt och när han tog upp det med sin överordnad så hamnade han själv i klämm. De tvingar nu honom att fixa fram deras offer ett par, tre gånger om året. Vägrar han så tar de en ur hans familj istället.

Hans skador har nu gjort att han inte längre är fysiskt stark nog för att fortsätta. Du måste nu ta över efter honom.