EA – Junkz

Saker helt enkelt:

 • Heal.-Goo™ 
  Ett extremt dyrt matrial som vid kontakt med levande vävnad har helande effekt. Riktigt rika personer brukar kunna ha tankar av denna sörja i stora tankar för att få bästa effekt.
  (Ja, detta är en ren ripp-off från Bacta-tanks i Star Wars, kombinerat med Matrix pods…)
 • Klegg™ 
  Den främsta näringskällan i världen idag är Klegg™.
  Det är en kubikdecimeter stor kub av något som påminner om tofu, men vars innehåll ännu förblir okänt. Produkten är väldigt billig, näringsrik för alla varelser och lätt att smaksätta. Detta tillsammans med bristen på växter och förbudet mot att äta kött, har gjort att produkten slagit ut nästan alla andra produkter i livsmedelsindustrin.Kända smaker på Klegg™ är:

  • Vanilla Dream – Den första och därmed mest kända smaken på Klegg™

  • McDee – Strips, Ketchup och Coca Cola smak

  • Cheezuz – Ostsmak

  • Savannah – Afrikanskt gräs

  • Rainbow – Blandning av olika smaker, påminner närmast om Tutti-frutti

  • Latin Dew – Sydamerikansk favorit med smak av spya

  • Krumz – Smak av brödsmulor. Populärt bland fåglar och fiskar över hela världen

  • Sweet Heart – Söt sirap

 •  Micro-HolozDen gamla tidens freestyle, cd-spelare och mp3-spelare har sedan länge dött ut och ersatts med tuffa stilenliga goggles med hologram som retar alla dina sinnen om du så önskar. Man för in micro-holot i enheten genom laddningsluckan, varpå holots info lagras i enheten och själv holot löses upp och försvinner i rök, ofta färgad eller i vissa fall t o m designad.
  Asiens största grupp CtD är bl a kända för att göra extremt fantasifulla utvecklingar med drakar och annat som bildas i röken av de upplösta holoz den säljer. Själva holot ser ungefär ut som 2000-talets lithium batterier.
 • Moist-suckahz
  Amerikansk vapen som suger alla kroppsvätskor ur en varelse ( om omvandlar det till PAW (Pure American Water). Offret dör och i processen och kroppen förtvinar till aska. (Tank Girl)
 • Sparkling Soda
  Den vanligaste hembrända spriten som finns i områden runt om Noob ’Erlins. Den består Syraregn, vatten och några andra okända ämnen. Hur den blandas för att inte döda direkt är en välbevarad hemlighet bland dem som tjänar credz på att sälja det vidare.