TC 3, Act 3

Drömmar om:

Flock med korpar attackerar pålade lik, skrik och blod.

Befinner sig i en trång gång i en stenfästning. Bakom dem finns en bastant låst port. Vindlande gångar och labyriunt likande korsningar. Låsta dörrar som liknar fängelsedörrar. Svagt viskande och mumlande hörs överallt.

En ung kille, klädd i trasor och med trasig bojor runt fötterna kommer springande förbi dem. De hinner inte ikapp honom. Plötsligt rundar han ett hörn och när de kommer efter kommer han flyende tillbaka. Folkmassor rör sig mot dem med facklor och långa pålar.

En röst läser något på ett mystiskt språk. De känner igen Anatoles röst. DE kommer till en låst dörr och bakom dem hörs Anatoles röst.

Den unga mannen plockar fram en nyckel och låser upp dörren. Där inne finns Anatole. På golvet ligger en död Octavio. Folkmassan kommer närmare och Anatole vänder sig om. Han har blod runt munnen. Han skrattar högt. DU vaknar täckt i blodsvett.