Anthony DeCay

Anthony DeCay är ca 35 år, född i Queens, Fadern Charles Crown och modern heter Natalie Brandon. Anthony hette Brandon i efternamn innan han bytte till DeCay.
Han har en son på 6 år vid namn Lucius som han har med sin exflickvän Stephany DeCay. Hans mål är att få vårdnaden om honom en vacker dag.
Namnet DeCay kommer ifrån när han och Stephany var unga då dom bytte namn tillsammans.

Hans uppväxt har varit ganska jobbig, med en moder som var ständigt på gränsen till ett sammanbrott. Natalie är kroniskt deprimerad och djupt troende katolik.
Tills för bara ett år sedan var hans far är okänd, Anthony visste inte ens vad han hette. Anledningan varför hans mor var psykistsjuk är att hon blev våldtagen av Anthonys far och det var första och sista gången de träffades.

I tidiga tonåren betraktade han sig som en ”hård rockare” och började spara ut håret.
Det var en liten grupp med killar på skolan som han började umgås med som alla lyssnade på hårdrock/metal. Tiden gick och dom blev allt mörkare, tillslut startade Anthony med några vänner bland annat Josh Grim även ett eget band som hette Nocturnal Mortum, som var ett rent black metal band. Anthony ska han några demo-kasetter med dom hemma.

Egot fängslar självet, kosmos fängslar alla själv samt det kaos det manifesterats ur. Som satanister, anklagare, motståndare, fiender, förgörare, strävar vi efter samma mål som satan: upphörandet av sådana fängelsevistelser.
Genom Astaroth och klifforna (dödsänglarna)bör vi öppna portarna till dödsrikerna och på så sätt få världen att rasa samman och därmed träda in i Sitra Ahra.
Ave Satan! Ave Astaroth!

Utseende:
Svart långt hår oftast uppsatt i hästsvans med en rött snöre.
Slitna gammla kostymer, alltid i svart. Om det inte vore helt absurt skulle han använda cape och käpp. Anthony är kronisk kedjerökare och när tillfälle ges njuter han cigaretterna i munstycke.

Han bor på Manhattan i sin tvårummare som är lagomt minimalistisk och full med bokhyllor.

Han jobbar som lärarvikarie på en kommunal highschool i New York, ämnena han undervisar är religion och historia. Han hoppas på att bli universtetslärare i något av ämnena en dag och kanske skaffa sig en titel som doktor eller magister.

Han kör en svart Cadillac Eldorado.

Familj: Sonen Lucius. Modern Natalie Brandon. Halvbröderna Josef Bismarck, Robert McShane Jr och John Adams.

Vänner: Josh Grim, Jonathan Hayworth,Cesar Battista.

Platser: Anthonys källare.

Hemort: East Village, Manhattan.