Ilja Artorovich

Ilja Artorovich är en av underbossarna i Beljov-ligan, ryska maffians starkaste fraktion i New York. Han driver nattklubben Serafim på East Manhattan; en ryskpräglad klubb som fungerar som mötesplats för många av medlemmarna i New Yorks organiserade brottslighet.

Vid Iljas sida finns alltid två ryska livvakter i 30-årsåldern. Livvakterna är kraftigt byggda, mörkhåriga och kostymklädda och så pass lika varandra att de ser ut att vara nära släkt.

Beskrivning: Ilja är en smärt ryss i 30-årsåldern med ljusblonderat bakåtkammat hår som är rakat på huvudets sidor och mörk mustasch och hakskägg. Han går klädd i dyra kostymer med skjortor och rikligt av smycken i guld och silver.

Händelser: Ilja Artorovich var inblandad i Cesar Battistas dotter Dollys försvinnande och Beljov-ligans kidnappningar av unga tjejer. När Cesar Battista, Redrum och Anthony DeCay besökte Iljas kontor på Serafim tillsammans med Vás eftermiddagen den 29 mars gav Ilja Artorovich Cesar adressen till en fabrik i Whitestone, Queens, i utbyte mot Vas.