Jack Oates

Jack Oaks var en exprimentell fotokonstnär som försvan 1952, han lämnade efter sig sin familj med fru och barn. Han ser ut som en prydlig gentleman med fint ansad mustasch och bär en doktorsväska.

Mr Oaks kom tillbaka 2007 som ett spöke eller demonliknande varelse och dödade vissa utvalada människor på de mäst makabra sätt. Dessa människor var utvalada genom hans tidigare liv och fem stycken foton han hade gjort. Korten var foton på obskyra landskap som han tydligen hade knäppt. Dessa foton ville Graham Keller ha och han betalade Antony DeCayRobert McShane jr och Josef Bismarck en stor summa pengar för dessa. Tyvärr fick bara Keller fina replikor av korten vilket ledde till konsekvenser för de tre männen. De riktiga bilderna bytte Anthony med Luther Hartwick. Anthony har utskrivna kopior av fotona som afisher hemma på väggen.

Efter mycket möda lyckades Robert och Anthony få tillbaka Jack Oaks där han hörde hemma. Detta kan ni fråga dem om. Mr Oaks har inte setts till sedan dess.