Sofia Vorobjov

Sofia är runt 25 år och är med i Beljov ligan.
Vid ett tillfälle hade Sofia Vorobjov blivit kidnappad av den italienska maffian och Anthony och Robert blev tillkallade av Anthonys vän Josh Grim. Maffian hade tagit Sofia för att de misstänkte att hon tortyrmördat en av gangstrarna i Vitalone-familjen men hade genom Grim fått reda på att Anthony var fiende till Beljov-ligan. Efter måttot ”Min fiendes fiende är min vän” lät maffians ledare Frank Vitalone Anthony och Robert få en stund att fråga ut Sofia.
När Anthony och Robert väl skulle förhöra Sofia om Beljov-ligan så lyckades hon manipulera dom att hjälpa henne fly från maffian i utbyte mot att hon skulle berätta allt hon visste om Beljov ligan.
Detta löfte har Sofia hållit.

Sofia sysslar med lönnmord åt beljovligan och är en mörkhårig attraktiv kvinna.

Anthony DeCay har hennes nummer.