Frank Lagerkrans

Arketyp: The Drifter, Resande IT-säljare

Karaktärdrag:  Boksmart, följare av strömmen.

Familj: Skild, och numera ensamstående. Exfrun Birgitta lämnade honom, då hon tröttnade på att han aldrig var hemma. Hon är numera gift med rörmokaren Åke. Frank och Birgitta har tre vuxna barn: Margareta 30 år gammal, samt tvillingarna Helena och Olof,  28 år gamla.

Bor: ”Hyresherrgården” på Håstagatan 2, andra våningen.

Jobb: Frank trivs med att jobba på egen hand. Han reser ner till storstäderna på veckorna och säljer IT-lösningar till storföretag. Sen låter han företaget lösa det praktiska och han drar vidare obekymrad om hur det sedan går. Den enda egentliga kontakten han har med sitt företag, är via närmaste chefen Karl, en trevlig man som ser till att fixa det mesta praktiska så Frank kan jobba på.

Distraktioner: Frank gillar att koppla av med en fin gammal whiskey, cigariller och en bra bok att läsa. Gärna mystiska böcker med ockult tema. Inte för att han tror på sånt, men han gillar tanken med det övernaturliga.

Nackdelar

  • Haunted
  • Schizophrenia

 

Relationer

  • Nike – Got you out of a bind (+1)
  • Douglas – Let you stay with sometimes (+1)