Film

Som gammal filmfantatiker och estet från Hammarskolans Film, Tv & Video utbildning i Sandviken, så har jag (Jonnie) genom åren haft en skaplig filmsamling, spelat in ett antal amatör-kortfilmer och på andra sätt involverat mig i filmvärlden. Här samlar jag några glimtar av detta.

ETV

Mellan 1993 och 1996 gick Hammarskolans första två årskullar med esteter på skolan. Under dessa år skapade vi en massa konstiga filmer och liknande, och byggde oss själva ett rejält rykte som fullständiga idioter. Ett rykte som t o m spred sig utanför skolans väggar eftersom vi sände många av dessa kortfilmer i Sandvikens Lokaltv också, i vårt egna program ETV.
Alla filmer här inne är inte visade på ETV, men spelades in under dessa tre år och får därför ligga med iallafall, som en pinsam men fantastiskt roande milstople i våra liv.

Musikvideos

  • Biohazard & Onyx – Judgement Night

    Egen musikvideo till låten Judgement Night från soundtracket till filmen Judgement Night. Klippen spelades in en kväll i Ljusdal med några goda vänner, som en kul grej kvällen före vi spelade in kortfilmen Crazy Fight.

  • Julie Laughs Nomore – Hate 

    Video jag gjorde åt gruppen Julie Laughs Nomore från Ljusdal, inspelad 1995.

  • Loaded – Wouldn’t Want

    Musikvideo jag gjorde åt gruppen Loaded från Ljusdal. Skapades under mitt första år på Programmet ”Estetisk Film, Tv & Video” i Sandviken, 1993. Inspelad under diverse livespelningar, samt olika platser runt om Sandviken, som just då även gästades av Cirkus Maximum.