Regus Rothstein

Regus Rothstein

Ordo Dracul, Ventrue

Jonnies karaktär i Andreas Bs krönika: Manhattan Project

Uppträdande:
Regus är en riktigt dryg gammal gubbe, som gärna låter det ljudligt höras hur gammal han är, hur bitter han är över att ha omfamnats vid så sen ålder, och hans ålderskrämpor artar sig, och hur illa han tycker om Negrer, Latinos, Knarkare, Uteliggare, Horor, Bögar, Kristna, Fattiga, Tyskar, Araber, Asiater, Italienare, Ryssar, Sydstatare, Fransmän, Engelsmän, och sjukvården.

Bakgrund:
Judisk affärsman, som inte omfamnades förrän vid väldigt hög ålder. Han hävdar själv att att var över 90 år gammal när omfamningen utfördes, men hurvida det är sant eller ej är ännu oklart.

Det spekuleras även i om han är son till den berömde judiska gangstern Arnold ”The Brain” Rothstein, något Regus själv vägrar svara på. Det finns dock inga officiella papper på att så skulle vara fallet, och då Regus funnits i staden ett bra tag, finns det en del som frågar sig om han kanske t o m skulle kunna vara Arnold själv.

Merits:
Snuskigt rik (Resources 5) genom sin ingående kunskap i börsen.

Även lyckats kräva status (Covenant – Ordo Dracul) 1, för sina tjänster till att framhäva Ordo Draculs intressen i New York

Övrigt:
Verkar väldigt gammal och klen tidigt på kvällen, och sitter oftast i rullstol de första timmarna efter han vaknat. Därefter blir han piggare och piggare, tills han verkar röra sig helt obehindrat någonstans efter midnatt. Strax för gryningen börjar han gnälla på ålderskrämpor igen och blir väldigt osocial.

Har alltid med sig sina två ghoulade Dobermanns Himmel och Goering. De har t o m en egen sektion i hans specialdesignade Rolls Royce limosin (ReRo Edition).

Har även två välbyggda nazist-ariska stereotyper till ghouls, Hans (Butler) och Fritz (Chafför).

Bor på 50 Battery Pl, New York, NY 10280, i närheten av Museum of Jewish Heritage. Han äger hela översta våningen där, men har även en del övernattningslägenheter runt om Manhattan för nödfall.