Hjortron

Chopin 05 var en av de få bävrar som fanns i Paradisdalen. De anslöt sig alla till Upproret och kämpade tillsammans med Vildtass och Titan mot betraktarna i den slutgiltiga strid som fungerade som undanmanöver för att ge specialstyrkan möjlighet att komma åt Kronos nere i djupet av Genlab Alfa.
Efter striden var Hjorton den enda överlevande av bävrarna, de övriga krossades under den bro som de raserade för att stoppa Betraktarna att få fram sina Mörsare till frontlinjen.

Efter flykten från Paradisdalen så sökte sig Hjorton ut i myren strax väster om murarna, med tanken att de kommer troligen leta långt ut först och främst om de skulle jaga efter de förrymda djuren, och därmed troligen vara blinda för dom som gömde sig alldeles utanför dalen.

Men ingen kom och sökte efter honom, och några år senare hade han bildat familj med en (icke-muterad) bäver hona han träffat där ut, och flyttade in i en stor stuga i kanten på myren.
Stugan fungerar idag även som värdshuset ”Myrens Guld” dit många av de djur som en gång bodde i Paradisdalen söker sig och pratar minnen om kvällarna.

 

Syssla: Samlare (men blir alltmer lik en fixare)
Talang: Gömsle