8Y-D3

8y-D3 är ett monstruöst skrotbygge till maskin. Med bål från en avdankad stridsenhet, en enorm gul/svartrandig gripklo till högerarm, balanserande på ett till synes på tok för klena pistonger till ben. Ovanpå alltihop sitter ett huvud som till stor del täckt av en kåpa skapad av ett gammalt tyg stycke som snarare verkar fastnat där av en olika snarare än att det varit planerat, men med en grävskope-liknande underkäke som inte går att dölja samt ett par glödande ögon som verkar skifta mellan gult och rött.

Han talar med en rosslig talprotess med uppenbart spräckt högtalare, och utan att röra på den brutala grävskope-käken I takt till talet så som brukligt. Han tycks bara öppna käken på vid gavel och sedan får ljudet eka fram mellan de rostiga tänderna.

Han är beryktad som svårt virusdrabbad och förstör ofta andra maskiner i sina okontrollerade utbrott.

 

Kodbeteckning: ???
Modell: ???

Hierarki: 0
Grupp:

Chassidelar: ??
Grundegenskaper: Servo 0, Stabilitet 0, Processor 0, Nätverk 0

Program:

Sekundärfunktioner:

Moduler:

Utrustning: