Gemensam tidslinje

Gemensamt

2010 December
Elizabeth Seymor, 18 år gammal, flyttade till Sandviken med sin mor Mary och far Richard. Familjen köpte huset på hyttgatan och gjorde om det till en liten teater. Fick trots sin ålder hoppa in i årskurs 1 bland teater-esteter. Hon älskade vampyr-filmer och fann snart Teater- & Liveföreningen Maskerad.

2012
Elizabeth hoppar av föreningen eftersom hennes far ogillar det hon håller på med. Hon går snabbt över från att vara en sprudlande glad tjej till en tystlåten och inåtvänd person med tydliga personlig ångest. Skolan försöker hjälpa henne men hon vill inte ha deras hjälp och hennes far blir direkt upprörd av att dom påstår att hon är sinnessjuk.

2013
Elizabeth tar studenten, men skickas direkt iväg av hennes far, till en Amerikansk regissörsskola i New York. Ingen av er har hört av hennes sen dess.

2.34 (2019)

2.40 (2025) Nutid.