Heaven and Hell

UNDERWORLD
(Hell, Inferno, Lair of the Fallen)

Metropolis – Shadow of Ancient Jerulasem
Den oändliga staden. Den är till ytan en förfallen skugga av gamla Jerusalem, och därmed till synes endast 0.9 kvadrat-kilometer stort. Men inom stadens begränsade area finns oändligt antal rum och portaler mellan världar. Vår värld är t ex en av alla dessa (En av de större, men ändå bara en i mängden).

The Old City is home to several sites of key religious importance: the Temple Mount and its Western Wall for Jews, the Church of the Holy Sepulchre for Christians, and the Dome of the Rock and al-Aqsa Mosque for Muslims. Traditionally, the Old City has been divided into four quarters, the Muslim Quarter, the Christian Quarter, the Jewish Quarter and the Armenian Quarter

Elysium Ligger i sydvästra utkanten av Metropolis.
Styrs av Kronos. Ett vackert men öde palats. Överallt viskas det från ödesspeglar (reflekterande ytor) om alla varelsers öden. Man kan ana rösterna men inte tyda dem (om man inte är en av Kronos egna demoner).
När gruppen besegrade Kronos förkämpe (Leviathan, fånge i Arkin the Anvils kropp – diablerad av Miklos) fick de tillgång till palatset. De vet dockfortfarande inte hur man tar sig dit, men tids nog kommer de nog lära sig det.

I källaren ligger bibloteket. Här finns allt som någonsin sagts, gjorts eller kommer att ske samlat i otaliga böcker. Problemet är att endast om du vet exakt vart din bok står kan du hitta den. Annars kommer du bara finna en blank bok utan innehåll. Detta är den plats som Mammon öppnar för Milkos, för att bygga upp honom inför hans stora tid. Löften om storhet mot offer kommer sakta men säkert driva Miklos in på helvetes väg

Utanför ligger The Elysian Fields. Ett vackert fält som skiljer Eden från Dödsriket. Motsatsen till Purgatory(Skärselden)- Själarnas väntrum.
Här flyter själar omkring utan plågor, tillfreds med sin tillvaro i efterlivet.


HEOFON
(Heaven, Paradise, The place where God dwells)