Kriminella gäng i the Sewers

En lista över gängen i the Sewers, och hierarkin mellan dem.

I toppen finns tre större gäng. De har regelbundna möten, men det är ofta väldigt fientlig stämning mellan dem, och det råder nästan öppet krig mot varandra.

De tre styrande gängen är:

  • Dog Sun Sons – Ett stort men relativt oorganiserat gäng som använder våld och hot som främsta medel för att kontrollera andra. Var ursprungligen en kult som dyrkade den minsta av quad-solarna, Apollo.
  • Supedo 9 – Den mest dolda och anonyma av de tre ledande gängen. En yakuza-liknande organisation som föredrar att agera från skuggorna.
  • Ulzii Khee – Enligt de flesta är denna kampsportskola det ledande gänget inom organiserad brottslighet. Själva menar de att de inte sysslar med olagligheter i huvudtaget, och dom som säger emot dem har en tendens att försvinna spårlöst.

Gängen och deras inbördes ranking:

Dog Sun Sons
2. Dukkha – Machochistiska kultister som följer en slags perverterad Buddhism. Ju mer lidande du utsätts för medan du lever, desto bättre liv får du i ditt nästa liv. De plågar sig själva på olika sätt, dels för att stärka sig inför livets prövningar men även för att få ett bättre nästa liv.
3. Kappa – Muterade djur som bor i kloakerna, Lönnmördare och fiender till Fallen Angels. Deras ledare kallas för Suiko – The Water Tiger.
4.The Crayfishes– Lokalt gäng. Utpressar butiker och ger beskydd (Rövare)
5. ?? – ??. Fixare med fokus på droger

Supedo 9
2. ?? – ?? (Skuggor)
3. ?? – ?? (Fixare)
4. Twinkies – Mutanter (Smugglare)
5. Gifflarna – Gr1 – (Lönnmördare)

Ulzii Khee
2. Dakshina – Hjälporganisation i the Sewers som hjälper fattiga och hemlösa. Under ytan är de fixare som jobbar med human trafficking och rekrytering till Ulzii Kee. Leds av Moder Dana.
3. Fallen Angels – Cybernetiska prisjägare och lönnmördare.
4. ?? – ?? (Skuggor)
5. ?? – ?? (Rövare)

 

Utöver de kriminella gängen så bör man även hålla sig borta från dem som håller till uppe i självaste White Court. De är tekniskt sett inte yrkeskriminella, men är ofta återkommande problem i de affärer som pågår i the Sewers, och därmed finns de med .

Fenghuang ju – Ledare av White Court

2. White Law – Lagen i området. Automatiserade robot-poliser, som känslolöst håller ordning i denna laglösa slum. Eftersom som alla som bor i the Sewers, gör det olagligt, så använder dessa poliser ofta betydligt mer våld än som behövs.  
3. Singhs Brödraskap – Singh-ättens egna kultiser. Ser cybernetik och mutationer som att vanhelga den egna kroppen och dess gudomlighet. Tar till allt kraftigare metoder för att ”straffa syndare”.
4. ?? – ?? 
5. ?? – ?? (Smugglare)