Showdown in Dry Gulch Station

I början när vi började spela It came from the late late late show, så försökte jag för anteckningar på allt som hände så jag kunde återskapa filmen och lägga upp den så ”skådespelarna” kunde läsa och skratta åt minnet av filmen. Tyvärr blev det lite väl mycket att skriva så jag orkade aldrig skriva klart hela filmen. Lite tråkigt då det är hur kul som helst att läsa senare, när man varit med och spelat.

Här är iallafall den halva av den andra filmen vi ”spelade in”, som jag skrev ner innan jag gav upp. Texten skrevs 19 november 2005.

Så var det dags igen. En ny lågbudget film skulle spelas in för programmet ”It came from the late late late show”. Denna gång var det dags att göra en billig western-rulle.
(Återigen bör jag påvisa att det naturligtvis skulle varit bättre att ”sett filmen” än att läsa denna genomgång, som inte på långa vägar gör filmen sin rättvisa)

Hjältarna (Iklädda vita eller bruna hattar):

Mary ”Sunset” Sue – En extremt välsvarvad blondin, med enorma kupor som inte går under ordinarie storleksbenämmningar. Tuff Cowgirl, vars Can-Can kan uppmuntra till hjältemod.
Spelad av Suzy Sparrow, en fd bröstmodell i Babewatch (dvs kroppsstandin åt nån ordinarie skådespelare med mindre ”talanger”), och spelade Second Coach Carla i lågbudget succén ”Mummy Dearest” (Spelades av Ozmosy)

Butch Sundance – Mystiske och hese gunslingern, som i guds namn bekämpar ondska större än hans egen.
Spelad av Ron Diggler. Den hårdförde och aningen mystiske skådespelaren, som spås kunna bli en ny Christopher Lambert. Hans fina rolltolkning av Catcher James Catcher i ”Mummy Dearest” gjorde honom självskriven även för denna roll. (Spelades av Hagakure)

Leroy ”Boy” White – Gängets enda svarta cowboy.
Spelad av Bubba Token, en ung svart kille vars vitsiga kommentarer som ”Oh Snap”, ”Damn!”, I ain’t you bitch, Bitch!”, ”Thats Wack!” tagit honom bort från gettot och in i lågbudgetfilmens värld. I ”Mummy Dearest” visade han den grymma värld en svart man tvingas leva i. Tro inte att det var lättare under Western-tiden. (Spelades av Devoid)

Sam ”1000-feet Sam” Dayson – Den syniske och sunkiga cowboyen
Spelad av Chriss King, Bruce Willis stuntdouble i ”The Last Boyscout” och andra mindre lyckade filmer. Sägs vara ”The last man standing” efter att ha druckit ikapp med Herr Willis. Lyckades full/bakfull ta sig igenom ”Mummy Dearest” och förväntas inte nyktra till under denna film heller. (Spelades av _Priest_)

Frank ”the Tank” Eurp – den välklädde cowboyen i svart (men med vit hatt så klart), som inte tar skit av någon.
Spelad av den ständigt svartklädde Ash Cash, nykomling i filmvärlden, men med meriter som att han troligen sett Evil Dead filmerna mer än nån annan. Spelade Centerfield Christian ”Crissy” Field i ”Mummy Dearest” och regissören insåg att vi behövde hans typ av hjältemod i även denna film (Spelades av Mickelsson)

Filmen börjar med att våra hjältar kommer inridandes i Dry Gulch efter flera långa veckor ute på prärien, vallandes en stor hjord med boskap som ska med tåget från Dry Gulch Station. Efter djuren lastats på tågvagnarna får cowboysen (och cowgirlen) sina välförtjänta pengar, och rider in (Frank the Tank rider på en stor Oxe som heter ”Dog”) till Hank Niehousers Barber Shop för att tvätta av sig resdamm och två veckors kroppsodör. De kostar alla på sig ett VARMVATTENsBAD (Kostar $5), klippning, rakning (Hmmm… kanske rakade inte Mary sig… eller åtminstonde inte ansiktet) och en flaska whiskey. Efter vi kramat ur varenda möjliga kameravinkel av Mary ”Sunset” Sue’s löddriga bad-scen, var det dags för gruppen att dra på sig nytvättade (Ja, de är snabba på det kinesiska tvätteriet i grannhuset) kläder och ge sig av mot saloonen. Skymningen har precis börjat falla (ok, de kanske inte var så snabba ändå) och de möts av sång och musik. Inne på saloonen är det full fart, med lättklädda (Enligt dåtidens standard) horor och svettiga karlar, pokerspel och öldrickning (Konstigt när ölen kostar en nickel per glas).

De tar sig fram till baren poch beställer en flaska rotgut-whiskey var, och börjar snabbt skölja ner eventuellt resdamm som må finnas kvar i strupen efter den första flaskan. Butch och Frank the Tank slår sig sedan ner vid ett pokerbord och börja lira. Då Frank uppenbart inte vet hur man lirar poker, men ändå vinner sin första giv, blir han anklagad för fusk. Snart är ett fullskaligt slagsmål igång. Butch och Frank röjer bort de andra spelarna snabbt och effektivt, men så kommer en lortig och tobak-tuggande cowboy, med svart hatt, fram till dem och kräver att de köper honom och hans polare nya öl, då dessa spilts ut under slagsmålet. Nytt slagsmål uppstår och denna gång drar Frank sin pistol och skjuter killen. Smiley (som killen med svarta hatten heter) skjuter tillbaka. Inga allvarliga skador sker (Folk blir skjutna hela tiden och dör gör man bara om man är statist eller om det är en slutstrid). Då kommer vicesheriff Scruggs (Lortigast av dem alla, och alla inne på saloonen måste sluta slåss och skydda näsa och mun istället) och stoppar striden. Butch anses vara skyldig till bråket och får betala $1 eller tillbringa natten i fängelset. Han offrar $1 på att slippa tillbringa natten i samma hus som vicesheriff Scruggs.

När allt lugnat ner sig kommer en välklädd man fram till dem och presenterar sig som Michael O’Keefe, och han är tidningsredaktör för Dry Gulch Star. Han förklarar att Smiley är en gunslinger som jobbar åt Godsägaren John Taylor, som nyligen köpt upp Dry Gulch Bank och General Store. Taylor är uppenbart up-to-no-good, och gruppen har nu blivit indragna i det hela då de bråkat med Smiley.

Nästa morgon när de kommer ut på huvudgatan är det full uppståndelse. Smiley tvingar en ung 10-årig gosse dansa blydansen för att denna spillt vatten på Smiley’s redan absurt skitiga stövlar. Frank the Tank och de andra går och avbryter honom. Smiley blir förbannad och utmanar Frank på duell.
De stegar upp och skjuter, och trots bra skytte så är det Frank som biter i gruset (Mickelsson behövde åka hem och packa inför sin Norge-resa dagen därpå). Vicesheriffen kommer och hindrar de andra från att hämnas. Smiley åker i fängelse.

Vår kvarlevande hjältar sitter sedan på saloonen och sörjer, varpå änkan Emma Miller kommer dit tillsammans med den 10-årig gossen Charley som de räddat från Smiley. Hon ber dem komma till kyrkan nästa dag, då hon ska säga några tack ord om Franks hjältemod.

Nästa dag i kyrkan sörjer de vidare, men möter även John Taylor. Han kommer fram och beklagar sorgen, och att han ska tillrättavisa Smiley senare. Smiley står i dörröppningen på kyrkan och ler. Till kvällen har alla sörjt klart och festen börjar. Alla super och är glada igen.

Plötsligt kommer en till synes ensam häst ner längs gatan. När den kommer närmare visar det sig att den inte var ensam. Michael O’Keefe ramlar av hästen så snart den stannar. Michael är svårt skottskadad och blir snart inburen till Doc’s kontor. Doktorn lyckas (Naturligtvis) lappa ihop Michael tillräckligt mycket för att denne ska kunna avslöja att han förföljt…

Mer än så kan vi tyvärr inte avslöja! Se Showdown in Dry Gulch Station! Snart i en videobutik (bland hyllorna längst bak i butiken, nästan ända bak bland de allra mest barnförbjudna porrfilmerna) nära dig.
Last Updated ( Saturday, 04 March 2006 )