Seth

En krönika i Chronicles of Darkness Vampire som utspelade sig i Los Angeles by Night, med Olof E som Spelledare.

Spelare: Jonnie

Namn: Seth
Ålder: 29
Född: 13 November, 1970
Stjärntecken: Skorpion
Kön: Man
Sexuell läggning: Relativt Hetero

Kännertecken: Tatueringar över hela kroppen, varav hela ryggen täcks av en detaljerad skorpion vars svans försvinner ner längs högra benet. Kort snaggat blekt hår. Piercingar i öronen, ögonbrynet, näsan och läppen, bröstvårtorna och en ”Prins Albert”.

Bakgrund: Seth växte upp på stranden Long Beach. Där spenderade han större delen av sin tid med att surfa och röka bort sina betyg. Relativt smart men som inte orkade bry sig förrän hans gyllende barndom var förbi och han plötsligt var tvungen att försörja sig. Den annars så soliga vardagen byttes snabbt ut mot en mörkare vardag. För feg för att försörja sig på knarklangning lyckades han få jobb på en videobutik, där han åtmistonde fick ihop existensminimum. Genom videokontakter fick han erbjudande om skådisjobb och trodde hans liv äntligen skulle vända till något bättre. Det visade sig vara en lågbudget porrfilm, och han fick inte mycket mer än en könssjukdom och pengar som täckte vad det kostade att få något mot klådan.

När den gamla videobutikägaren drog sig tillbaka fick han överta butiken till en billig peng, och gjorde snart om den till vad som lönade sig bäst. Porrfilmsbutik.

Nu började pengarna komma in och snart var han stor nog för att köpa sig ett större ställe och ta in en tjej för en liveshow. Under de senaste fem åren har porren blivit grövre och grövre och affärerna blomstrat mer och mer.

Uppträdande: Seth är en driftig kille som ofta löser alla problem så länge det bara involverar honom. Så fort andra blir inblandade blir han feg och vågar inte ta steget ut. Han avskyr konflikter och löser dem helst genom att fly. Om det inte handlar om affären eller stripporna, då han försvarar dem så långt han kan. Alla människor utanför butiken är hjärndöda zombies som lever för nästa lilla fix av deras ”drog of choice”. Kunderna är äckliga pervon, men han tycker det känns bra att ”lura” dem på pengarna, och ju rikare de verkar ju bättre betalt tar han. Inget annat än peepshowen är prissatt i butiken, men Seth har stenhård koll på hur mycket det kostar honom och vad konkurrenter tar för priser och ser därmed till att ta ut rejäl vinst om han kan.

Butiken: Dark Night Erotica är idag områdets största porrbutik, även om Seth fortfarande håller väldigt låg profil på företaget. Endast en snygg skylt med texten ”DNE” avslöjar vart butiken finns, men så fort du kommit innanför dörrarna är det ingen tvivel om vad som säljs.
I källaren av lokalen har Seth gjort iordning en minibiograf, filmbås och även 7 luckors peepshow-föreställning.
Stället är i rätt uselt skick, men defekter är noga övermålade för att ge så fräsht intryck som möjligt.

Släkt: Hans föräldrar bodde i L.A. under hans uppväxt men tröttnade på storstaden och flyttade norrut till Nebraska, så snart Seth fyllt 18 och sparkades ut ur huset. Han äldre bror Jonathan är en av stadens många advokater och gör bra ifrån sig inom en större firma. de har ingen som helst kontakt.

Vänner: Seth har få riktiga vänner kvar. De flesta har på ett eller annat sätt irriterat honom genom att tigga pengar, sitter inne i fängelse för något värdelöst brott de begått, knarkat bort sina liv eller en kombination av dem tre. Dock har han en mycket nära relation till dem tjejer som jobbar för honom. Han försöker skydda dem så gott han kan, men verkligenhet är att de nog gör ett bättre jobb på att skydda honom än tvärtom. Folk som behandlar dem illa får ”behandlingen”. En grovkalibrig revolver tryckt mot nacken och hot om att måla om stället med deras hjärna. Han har aldrig behövt uppfylla hotet och skulle troligen inte våga om det kom till kritan.
Förhållanden har heller aldrig funkat som han hoppats på, och han har nu slutat försöka nå den amerikanska drömmen om villa, hustru, barn, sankt bernard och volvo. Han ser egentligen rätt bra ut, men få kvinnor ser honom som mer än den där slemmiga killen i porrbutiken som sålde dem en liten diskret dildo med vibrator och påvisade att om den inte dög kunde han också sälja dem en ”Black Bubba XXL”. Dem få kvinnor som faktiskt låter honom komma närmare än så, är oftast fulla, kåta och ser helst att han går innan maken kommer hem. Något han börjat accepterat som en del av vardagen.

Kontakter: Seth själv är ingenting. Han har inte åstakommit någonting annat än DNE i hela sitt liv. Men han har ett enormt kontaktnät. Han känner gatugängen, langarna, hororna, porrbranchfolket, knarkarna, knarklangarna, snutarna i området, och även om han inte kollar upp dem så noga vet han att flera av hans kunder är höjdare inom politik och nöjesbranchen.

Resurser: Det är mycket pengar i porr, och även om Seth investerar det mesta i DNE, så har han så att han klarar sig och det blir pengar över. Men återigen håller han låg profil och klär sig helst i streetpunk/hiphop modet och har inte mer bling blings än han har råd att rånas på. Han kör en babyblå Ford Mustang årsmodell 1970.


September 8, 2000

Kvällen kröp fram i butiken, det var lite väl stilla för att vara en fredag. Vart var den där långa svarta killen med dem stora gula tänderna? Han brukar ju besöka oss nästan varje fredag. Vanligtvis avskyr jag hans besök, då han sprutar ner båsen som om han försökte släcka en eld med sin brandslang, men faktum är att jag hellre torkar upp ”Pocketrocket sauce” är sitter av tiden utan att tjäna en spänn.

Melody C var dessutom sen. Inte för att det gjorde något men i brist på kunder satt jag och irriterade mig på det. Om hon gav fan i att spackla upp sig till att likna någon jävla Disney-figur, så skulle hon kanske hinna in i tid. Strax efter kom hon inspringandes och aväpnade mig med sitt bländande leende. Jag hade samlat ihop mig för att skälla lite på henne men när hon leende skuttade förbi mig på sitt vanliga energifyllda skolflicke-sätt kunde jag inte förmå mig säga något elakt åt henne.

Dessutom hann jag inte. Som om någon nu låst upp portarna till syndens lustgård (trevligt ställe ner i downtown, synd att branden stängde ner dem för gott) så välde det in folk. Först kom en stammis in. Ett litet orientaliskt äckel, men som betalar bra och tjejerna älskar att showa för honom. Strax efter dök det upp en slemmig sak i läderklädsel och med bar överkropp under jackan, med sig hade han även en uteliggare eller något som han raggat upp i nån gränd på väg in. Jag la på mitt ”game-face” och försökte var trevlig mot dem, men gav snabbt upp då lodisen snart insåg att vi sålde porr och inte sprit, och börja rabbla varenda fördom hans sorgliga ursäkt för söndagsskolefröken rimmat ihop sånger om. Jag har sett det massor av gånger förut. Något litet pervo tänder på tanken att få ett lortigt finger inkört rektalt medan han runkar till stripporna. Får väl dem att känna sig lika lortiga som rocken uteliggaren bär, och uteliggaren får förhoppningsvis trevligt senare på kvällen, med en billiga flaska rostlösning och ett finger som luktar skit.
Som tur var dök några av de lokala Vatos-killarna upp och försökte köpa in sig till flickorna för något billigt krimskrams. Tog skräpet och fann en hyfsat snygg ring bland allt och lät dem få 30 minuter i peepshowen.

Strax därefter gick allt åt helvete!