Oskar ”Doc” Ekberg

Karaktär till Blodsband, Falun.

Gen: 12th

Rött (Fys) 13
Grön (Soc) 12
Blå (Men) 9

Potence 1
Celerity 3
Presence 3

Viljestyrka 6
Blod 11

Sire: Friherrinan Fredrika Ekberg
Childes: Ulrik och Jonathan Ekberg

från korrespodens med SL:

Boende: Jag personligen har ingen som helst koll på hur Falun ser ut utanför de få delar av Centrum jag besökt vid marknader och liknande tillställningar.
Men jag tänker mig nog min karaktär som ganska territorisk, och likt Amerikanska gäng har han nog tagit sig ett litet kvarter i närheten av eller inom resten av Ekbergs familjen (om de har utpekade områden), som han går runt och tycker sig äga (Tänker mig karaktären som lite av Bill the Butcher från filmen ”Gangs of New york”. En höjdare inom sitt eget kvarter, men inte så stor på resten av världskartan.

Så hjälp mig gärna att hitta ett sådant område, kanske i utkanten av stan snarare än att slåss med höjdarna om centrum. Så länge det finns kvällsöppna butiker och nån typ av pub eller krog han kan hänga och ragga i.
I detta område har han nog försökt skaffa sig en lägenhet under taget namn, elelr via eventuell tjänare.

Ekonomi: Han tar sig pengar när han behöver dem, vilket oftast räcker med 10,000-15.000 i månaden. Detta gör han troligen genom mindre kriminella element så som gatugäng som han skyddar lätt inom sitt område.
Polisen är redskap som troligen nyttjas av Ventrues, och min karaktär gillar när han kan hjälpa till att förstöra för makthavare. Dock är han noga att hålla sig borta från saker som uppenbart sätter honom i dålig dager hos styret av staden. Han är elak, men inte dum.

Jakt: Han lever det odöda livet som sig bör. Han använder presence för att imponera på viljesvaga kvinnor, tar med dem avsides och tömmer dem på lite av deras blod. Ger ofta tillbaka lite också, för att göra dem tillfälligt ghoulade, men upprätthåller inte det bandet, utan efter några veckor är de dödliga igen.
Han har ingen större sexuell lust till dem egentligen, men det är en del av spelet han kör med när han jagar.