VattenlägeR

En gammalt tegelbyggnad som står i vattenkanten i centrum.  Har nog varit en butik och kontor tidigare, men stället är sedan länge plundrat och tomt på fornskatter. Några djur-mutanter flyttade in i byggnaden efter de rymt från Paradisdalen, och hann bo där i flera månader innan de upptäckte att huset inte var obebott. Mutanten Tokus verkar ha bott på den översta våningen rätt länge, och har en välutrustad verkstad där. Han försöker lära sig hur maskiner och framför allt robotar fungerar.

I dagsläget finns det både mutanter och djurmutanter boendes i huset. de har ingen riktig struktur och ledarskap, utan stället fungerar mer som ett hyreshus. Hittar du en bo-yta som är ledig och du inte bråkar med övriga som bor där är du välkommen att stanna.

Vid hot mot byggnaden skapas snabbt en pöbel som driver bort hotet snabbt. Alla är inte vänner, men de tvekar inte mot en gemensam fiende.

 

Antal invånare: 27

 1. Golle – Väldigt storvuxen mutant
 2. Jejn – Mutant,
 3. Kaj – Sköldpadda, Jägare
 4. Monja – Mutant, Fixare
 5. Opos – Mutant, Jägare/Fiskare
 6. Selena – Mutant, Krossare (Tuva)
 7. Silva – Kanin, Helare (Tuva)
 8. Sköldos – Sköldpadda, Samlare (Jack)
 9. Tiro – Katt, Samlare
 10. Tokus – Mutant, Prylskalle och Ledare för Lägret
 11. Villda – Lodjur, Jägare (Tuva)

 

 

Fd invånare: