C8R: Episod 1

1:
Gänget får i uppdrag att hämta säkringar från ett av de störtade skeppen som ligger i djungeln. Fumel visar dom hur dom ser ut och Max kommer på att han sett såna i ett skepp. Dom vandrar iväg. När dom kommer in i staden så ser dom en ljus glimt i ett av husen. Dom beslutar sig för att gå in och kika. The Wroonians (suprise) rusar in med Max strax efter. Roland stannar och vaktar därnere mitt i dörren on Zhesann ställer sig lite bättre i skugga i trapphuset.

Dom studsar in i en lägenhet där dom hör ljud. Tomt. Studsar in i nästa rum där det är ett apliknande djur som håller i en blank soppslev. Dom fösöker fånga den utan större lycka. Den hoppar ner i trapphuset i ett vilt flyktförsök som snabbt stoppas av en projektil i kaliber .70 Det blev hål i apan.

Dom rotar runt lite i lägenheten och lyckas hitta ett dolt fack i ett gammalt skåp där det är 2 metallbitar med en konstig 7:a på och det står 500 på andra sidan.

Dom fortsätter in i djungeln där dom kommer på att dom kanske skulle fråga om det var nåt mer som behövdes. Wroonians tävlar upp i ett träd och lyckas få bättre mottagning och ringer Fumel som skickar en längre lista med delar. 114 prylar närmare bestämt…

Dom hittar ett annat skepp som dom letar igenom och vandrar sen vidare till nästa som Max mindes och letar igenom det. Dom får ihop ca 40 delar från listan plus en liten coldfusionreaktor som Zhesann råkade starta. Samtidigt som Umsef hoppade på en lucka, som givetvis låses upp när strömmen kommer tillbaka. Fritt fall! Brutet revben. Syster och Max till undsättning! Syster landar på bror! Mer smärta! Roland kommer ner för att hjälpa till, Umsef får smärtstillande och ska kolla hur det är och pokar han så hårt att det blir en liten skärskada på lungan. Mer smärta! Zhesann och Max står där uppe och tittar på och funderar på att stänga luckan. Zhesann vill ha deras skinn från början men blir lite besviken när hon förstår att dom inte höll på att ta livet av varandra.

Dom kommer upp ur hålet och traskar hemåt. Strax innan dom kommer ur djungeln blir Zhesann (som går en bit från de andra pg.a.a nåns envetna spelande) påhoppad av ett stort tiger/lejonliknande djur. Dodgar första attacken, får iväg ett skott som träffar frambenet, båda faller till marken. Marbetta skjuter och träffar, Umsef börjar rusa fram för att hjälpa men hamnar precis i Max skottlinje! Men han snubblar och skottet går fritt.
Zhesann får undan geväret och förbereder sig för närstrid. Det numer väldigt arga djuret vevar till Zhesann rejält på vaden, 3 djupa rivsår, Marbetta och Max får iväg 2 skott till, Umsef börjar masa sig iväg för att hjälpa till.

Roland får iväg en giftpil. Djuret börjar förstå att det har tagit sig vatten över huvudet och vill ta sig därifrån. En numer ilsk Zhesann beväpnar sig med klor och gör processen kort med halsen.

När striden lagt sig och Roland lyckats övertala Zhesann till att det måste på förband så plockar dom ihop allt och djuret och traskar hemåt.

Roland får lite gnäll från Medicinmannen och han lägger om såret på Zhesann .

Dagen efter har Fumel kopplat in generatorn och satt säkringarna på plats. Vid uppstart går dock säkerhetssystemet igång och stänger alla dörrar…
En kille blir klämd i sin säng när han ligger där i lugn och ro men han klarar sig med lite blåmärken.

Fumel och Zhesann tar sig upp till bryggan, något som, tar lång tid eftersom dom måste öppna och stänga varje dörr manuellt. Väl där gör skeppet en skrovintrigritetskontroll och startar sedan upp huvuddatorn. Fumel kommer plugga en 2-3 veckor nu.