Back to School

Spelarna tvingas av någon anledning ta sig in i en gammal skola, för att hitta något. Där visar det sig att de gamla robotorna som användes som lärare finns kvar. De är brutalt hårda på disciplin.

Principal Topoind Tokay (2.2k) – den ondskefulla ledaren för skolan. En fullkomligt galen stridsmaskin.

– Arnold Schwarzenegger (Terminator) klon. Gympalärare. Har texten ”Cyberdyne Systems Model 101” på ryggen av sin fula svarta Adidas-dräkt, gjord för att se ut som läderjacka och läderbyxor i gympakläder matrial. Kör med klassiska Terminator-citat hela tiden.

– Historialärarinna (Pratar extremt långsamt, men har en hel del värdefulla info om man orkar sitta och lyssna)

Pi1337 – Mattelärare. Drar helt absurda matte-ekvationer och ger kvarsittning direkt om man inte kan.

M4in74in5 – Vaktmästarrobot. Den som har saken de söker efter. Rätt klen själv men skydds av The Hallmonitors. Alla saker som beslagtas lägger han i the Storage. Ett rum som endast han kan öppna.

Hallmonitors –

OU812 – Mattanten. Levererar en portion med Vanilla-klegg varje dag till dem som sitter fast.

Ingången har vapen detektorer och går man igenom dem med vapen på sig så tas direkt en bild på en och man kommer upp på de stora monitorerna i skolan som ”Naughty”. Man brännmärks (1 hp i skada) även på handen med ett ”N-D” (Naughty – Detention), något som sitter där tills man suttit av sin kvarsittning i Detention Lounge (Där vänsterhanden sätts fast i bänken, och en speciell helande kräm stryks på när man suttit av sin tid)

Kvarsittning


• Vapen till skolan – 1 månads kvarsittning
• Säga emot lärare – 1 timmes kvarsittning
• Slåss – 3 dagarskvarsittning
• Döda någon – 6 månaders kvarsittning
• Svara fel på en fråga – 1 timmes kvarsittning
• Bära hand på lärare – Direkt till rektorn