EA – Människorna

Människorna på jorden idag är egentligen utdöda. En grupp unga psimutanter gick samman under namnet ”Luna 99” och utrotade alla andra människor då de ansågs vara för dumma, och därmed ett hot mot mänskligheten. De har idag lämnat jorden, då den ocksp ansåg vara för farlig, och toppstyr istället världen från deras rymdstation, månen (Vart de gjorde av den gamla månen är ännu okänt). Allt detta är dock topphemligt och officiellt lever ett stort antal människor som förmyndare och ordningshållare av jorden. Dessa är då egentligen droids, maskerade att se ut som människor. Detta har inte framkommit än då ”människorna” är skygga och håller sig undan, samt att det är olagligt för en mutant att bära hand på en människa, straffet är döden.

Dock har månbarnen nyligen insett ett mindre problem… det serum de uppfinnit och alla tagit för att inte åldras och bli dumma vuxna, gör dem dessutom sterila (eller rättare sagt, gör att de inte utvecklas till att bli könsmogna) och om någon av dem dör av t ex en olycka, så minskar gruppen i antal. Något som nu börjar bli ett problem, då de snart inte är tillräckligt många för att sköta allt.

De har därför börjat skicka spiondroids för att finna mutantbarn på jorden som kan klara deras svåra test för att vara värdig att tas upp bland dem.


”I’m a cybernetic organism: living tissue over a metal endoskeleton.”

Så de ”människor” spelarna möter är egentligen Cyborgs. Men till skillnad från Terminator vars citat jag snodde och la ovan, så är deras kött och blod inte levande utan från döda varelser. Det värms upp till kroppstemperatur av endoskelettet (som förövrigt är benfärgat och gjort av en typ av plast som bara är aningen hårdare än ben, inte av stål som Terminators)