Dårarnas tempel

Om man vandrar ungefär 200 meter norrut längs med spåren i tunnelbanestationen Pelham Parkway/White Plains Road i Bronx hittar man en gammal järndörr på spårets vänstra sida. Järndörren leder in i ett tomt betongrum med två dörrar till två trappor. Ena trappan leder upp till ett elhus på gatunivå. Den andra dörren leder ner till en bortglömd gång under tunnelbanespåren. Följer man korridoren till vänster kommer man till en trappa som leder ner till ytterligare en korridor. Vid korridorens vänstra ände ligger en sal där John Adamskult av dårar lever. I salens slut finns en kraftig järndörr som leder in till dårarnas tempel.

Templet är en stor sal som utmärks av att alla golv och väggar är målade i kryptiska mönster och att väggen bakom templets altare (en trasig teve) är helt täckt med en slarvig svart målning av en sexvingad ängel, serafs, konturer.

Händelser:

Den 13 augusti 2008
Jonathan Murtaugh och Cesar Battista kom till dårarnas tempel där Pepino Dulces ägare och Murtaugh ex Maria Fernandez make Gilberto Ramoz hölls inspärrad i en järnbur. Murtaugh slog John Adams medvetslös och avrättade Gilberto Ramoz med ett pistolskott i huvudet.