Jenny Arnold

Jenny Arnold är en granskande journalist på New York Times som som har en vänskaplig och sexuell relation till Robert McShane Jr sedan några år tillbaka.

Jennys övertygelse om att föra sanningen till folket driver henne till att efterforska de fall som stat och organisationer försöker dölja. Hon är inte rädd för att ta risker för att få fram sanningen och hennes artiklar har gett henne en rad priser och utmärkelser.

Det kanske mest utmärkande med Jenny är att hon verkligen bryr sig om den trasige fotografen Robert och ställer upp för honom i de flesta lägen.

Händelser:

2007

Under Robert McShane Jr:s och Anthony DeCays efterforskningar kring en rad makabra mord med skinnflådda offer som polisen hållit hemliga publicerade Jenny Arnold en artikel om morden. Se Jack Oaks.

Senare under samma år vaknade Robert en natt av telefonsamtal där Jenny skrek på hjälp för att under samtalet bli dödad av något. Jenny Arnold låg och sov bredvid Robert i sängen (!).

Militären Graham Keller har sedan telefonsamtalet fått Robert att utföra tjänster åt honom i utbyte mot att han förhindrar att telefonsamtalet blir verklighet. Enligt Keller har Jenny själv gjort något för att mörka krafter ska vilja skada henne.