Josef Bismarck

Josef Bismarck är bror med Anthony DeCayRobert McShane jr och John Adams.
Han bor i en liten tvåvånings villa i det judiska området i Queens, där har han ett mysigt hem. Även fast han bara är strax under förtio år så beter han sig och ser ut som en gamal gubbe. Josef är nästan helt flintskallig och ganska kort med en hopsjunken kroppshållnng. Han går klädd i kostym eller andra fina herr kläder.
Josef jobber som frilansande restaurerare åt privat personer och företag. Han jobbar även svart som konstförfalskare och har i sin källare allehanda utrustning för att förfalska allt ifrån foton, identiteshandlingar och tavlor.

Han är djupt troende jude och håller stadig kontakt med sin judiska församling i området. Han spelar även klarinett i ett klezmer band. Annars så är Josef lite av en ensam varg. Han fick god kontakt och verkade gilla syna nyfunna bröder (Anghony och Robert).

Det var Josef som förfalskade Jack Oaks foton som dom sålde till Graham Keller.

Josef ringde Anthny DeCay och sa att ”ryssarna” var utanför honom, samma dag som de försökte kidnappa Anthony och Robert igen. Sedan dess har ingen fått tag på Josef så hans bröder förmodar att han har blivit tagen av Serafer Ordern/Beljov-ligan.