Josh Grim

Josh Grim är en man i 30 årsåldern som känner Anthony DeCay. Han och Anthony är gamla barndoms vänner, dom gick i samma klass i grundskolan och spelade i samma band i tonåren.
Nu de senaste åren har dom kommit ifrån varanda på grund av Anthonys ockulta intresse och Joshs intesse för Klubben (Hells Angels).

Josh är en storvuxen man med skägg och mustash, hans hår är rakat och mitt på jässan har han ett stort spindelnät. Armarna är döljda av tattueringsfärg och han bär oftast band (hårdrock, metal)t-shirt eller huvtröja med sin HA-väst över. Han kör en stor och ljudlig Harley Davidson om han inte dyker upp i någon stulen bil.

Josh vet om att han är stor och kan upplevas som skräckinjagande och utnytjar detta för att skrämma folk. Han menar ingenting allvarlig med att han skrämmer personerna utan det är helt enkelt hans humor, han är väldigt burdus och tar mycket plats.
Ingen vet vad Josh Grim har för posetion i Klubben men av hans handlingar att dömma verkar det vara någonslags torped eller städare. Josh verkar vara extremt avtrubbad och inte brysig om liv och död särskilt mycket.

Förutom påmobilen så kan man nå honom på HA-lokalen eller på McGrags bar.

De gånger Josh har dykt upp är två tre gånger.
Första gången var när Robert McShain, Josef Bismark och Anthony DeCay hade lyckats tillfånga tagit en fotsoldat ur Beljov-ligan en man vid namn Simon Lebedjev som dom ville förhöra. Så då ringde Anthony Josh Grim och frågade om han ville leda förhöret, vilket blev en lång och blodig tortyr utan så mycket information. Simons halvdöda kropp körde de sedan iväg till Anthonys källerlokal.
En annan gång Josh Grim hörde av sig var när han fick reda på att Italienska maffian hade fått tag på Sofia Vorobjov som han visste tillhörde Beljov-ligan och Beljov-ligan ville ju vi störta eller veta mer om.