Mihail Ivanov

En av Artiom Beljovs underbossar i Beljov-ligan, den dominerande ligan inom New Yorks ryska maffia.

Kusin till Vasilij ”Vás” Ivanov

Blev nerslagen av Cesar Battista och Jonathan ”Redrum” Murtaug på eftermiddagen lördagen den 29 augusti 2008 efter att Cesar och Redrum, på jakt efter Vás, tagit sig in i Mihails lägenhet i Brighton Beach.

Mihail hade en ung flicka, Ashton, kidnappad i sin lägenhet. Flickan som fått sitt högra lillfinger avskuret blev räddad av Redrum.

Beskrivning: Lång med attraktivt utseende, svart hår slimmat bakåt i en hästsvans och en förkärlek för glansiga skjortor. Duktig på att slås med kniv.

Händelser:

Morgonen den 7 april 2008
Tillsammans med två av Beljovligans soldater sparkade Mihail in dörren till Cesars lägenhet. Cesars ex-fru Elaine Parker högg Mihail med en sax i benet innan han sparkade henne medvetslös. Efter att en av soldaterna misshandlat Cesar tog Mihail och soldaterna Cesars dotter Dolores och flydde från lägenheten.