Robert McShane Jr hus

Robert bor på Manhattan i ett kultur distrikt. Där äger han sin atelje/lägenhet som är som en stor hangar med etage.
Ingången är både en vanlig ytterdörr och en större port som en bil/van lätt kan köra in i.
Nedre våningen är det helt öppen planlösning och betång gålv, där har Robert sin fotoatelje. Det finns allehanda urusting där samt mörkerrum för framkallning. I ett hörn av det stora rummet har han sin studio med allehanda rekvesita (dockor, hinkar med rödfärg mm).
För att komma till övervåning måste man gå upp för en spiraltrappa, där uppe bor Robert. Den övre våningen är inrätt med märkes och design möbler av god kvalitet. Han har ett lyxigt kök, badrum med jacuzzi, vardagsrum med en stor soffa där flera personer kan sova och ett sovrum till sig själv med en stor dubbelsäng.