Serafim

Nattklubben Serafim drivs av Beljov-ligan, ryska maffians starkaste fraktion i N.Y. Nattklubben fungerar som en mötesplats för New Yorks organiserade brottslighet och under sena nätter sluts många avtal i klubbens bås.

Serafim ligger i de två nedre våningarna i ett 6-våningshus i röd tegelsten. Nattklubbens fönster är helt svarta och man kan höra musiken spelas ut på gatan. En stentrappa leder upp till ingången som vaktas av två ryska, kostymklädda och muskelpumpade dörrvakter som har fått order om att bara släppa in rika, vackra och populära människor men kan övertalas till att göra undantag om de får betalt för det. Vid husets ena sida leder en gränd in till en mindre parkering där två bilar brukar stå parkerade, Iljas BMW och en vit skåpbil. Vid parkeringen finns en låst dörr som leder in till ett trapphus upp till Iljas kontor.

Inne på ett svettigt dansgolv dansar lättklädda östeuropeiska tjejer tätt intill rika och/eller kriminella killar och i båsen sitter gangstrar, affärsmän och småkändisar.

Ett trapphus, som blockeras av en utkastare inifrån dansgolven, leder upp till nattklubbens ägare Ilja Artorovich kontor.

Iljas kontor är mycket rymligt med svarta lädersoffor, plattskärmsteve på väggen och ett fönster med utsikt ned över klubbens dansgolv. Här brukar Ilja sitta i soffan i sällskap av unga östeuropeiska tjejer. Vid Iljas sida är alltid hans livvakter; två kostymklädda, mörkhåriga och vältränade 30-åriga ryssar som är så pass lika varandra att de oftast tas för tvillingar.

Serafim är en farlig plats där personer utan känsla för undre världen lätt råkar illa ut. Det kriminella klientalet utsöndrar misstänksamhet och girighet och fyller nattklubben med en stämning som närmast kan jämföras med känslan av att vandra runt kring en tickande bomb.

Händelser på Serafim:
Eftermiddagen lördagen den 29 mars 2008
Genom Vasilij ”Vás” Ivanov fick rollpersonerna reda på att klubben Serafim är platsen där Cesar Battistas dotter Dolores ”Dolly” Battistaoch hennes bästa vän Katie kidnappades natten den 28 mars 2008. Cesar, Redrum och Anthony DeCay tog sig in genom nattklubbens bakdörr där de slog ner en vakt och tog sig upp till Ilja Artorovich kontor för att få Ilja Artorovich att berätta vart Dolly och Katie befann sig. I utbyte mot att Ilja fick Vás gav Ilja dem adressen till en fabrik i på 6th Road 151st PI i det gamla fabriks- och lagerområdet Whitestone i norra Queens.