Will Brennan

Will Brennan är en stilig man i medelåldern med mörkt hår och ett vänligt intryck.
Han har en förmåga att jämt plocka upp sitt block och papper när han kommer på besök.

Han jobbar under Francis Adrian van der Kemp både ordagrannt eftersom van der Kemp är polischef och i van der Kemps egna intressen. Vi vet inte hur mycket Kommissarie Brendan är inslyltad i van der Kemps affärer.

November 2007

Will Brennan ryckte ut med polisbilar till fabriken i Whitestone (se Maskinsalen) där han räddade Anthony DeCay, Robert McShane Jr och Josef Bismarck från Beljovligans vakter. De tre halvbröderna hade lärt känna varandra nyligen då de varit kidnappade av Beljov-ligan i två dygn.
Efter att kommissarie Brennan räddat halvbröderna förhörde han dem i kidnappningen och hade personligen hand om utredningen kring deras kidnappare.