Den sista mänskliga emigrationen

 

Den sista mänskliga emigrationen, ödesstunden då mänskligheten lämnade jorden för alltid.

Mer info kommer…

Skeppen som lämnade jorden

 

Ett stort antal moderskepp lämnade jorden i vad som kom att kallas för Operation Tsiolkovsky. 

 

Argo 

Scoutskepp med nio specialtränade så kallade Argonauter.   

  • Admetos
  • Amphion
  • Herakles
  • Kastor
  • Nestor
  • Orfeus
  • Peleus
  • Polydeukes
  • Jason

 

Barbarossa II

Europeiskt krigsskepp bekostat av EU med syftet att röja väg för de andra. Fick problem med driften och kom fram ett par år senare.

Hermes 

Ett skepp från Medelhavsområdet. Egypten, Grekland och Turkiet var initiativtagare.  Var de första människorna att bestiga Tellus II, men de flesta av dem från första expiditionsgruppen dog efter en tid, då det visade sig finnas obotliga sjukdomar som inte upptäcktes förrän månader senare. Denna massdöd ledde till The Catepillar Project, där mutationerna av de mänskliga generna påbörjades.  

Hong fenghuang

Östra Asiatiska Korporationen beståendes av  Kina, Japan, Det enade Korea, Thailand, Vietnam och några fler, gick samman och skapade det största transportskeppet och fick därmed med en större mängd av sin befolkning än de andra nationerna. 

Leifr inn Heppni

Skandinaviskt skepp. Skadades svårt under resan och fick överges. Endast några tusen medborgare kunde räddas till andra skepp, då fokuset främst låg på att rädda frö- & växt-databasen.

N0Kiah 33IOs 

Det första Moderskeppet som lämnade jorden. Ett par miljardärer lade grunden, och köpte även in en grupp legosoldater som beskydd. Därefter startades ett internationellt fundraiser projekt, där allmänheten kunde köpa biljetter online och därmed sponsra skeppet och försäkra sig om en plats. Stor kritk uppstod då biljetterna var så pass dyra att endast de allra rikaste kunde köpa dem. Skeppet var sedan det första som gav sig av, men kom dock inte fram förrän flera år efter de andra. Svårt tilltyglat hade de varit med om en massa, men kämpat sig fram iallafall. Besättningen var väldigt förtegna om vad de varit med om, och de valde att bosätta långt nere i södra delen av planeten.