220-116-G2

Involverade:

  • Smelly Agdran the Dark (Petra)
  • Zants (Sigge)
  • Ärvidovich Kurosawa (Max)

 

Dark, Zants och Ärvidovich har en trevlig kväll under skördefesten Dai Mofang (Den första kvarnen) på sin favorit pub: Fight Pub, men kvällen får ett tråkigt slut när de hamnar mitt i ett gängmord. En medlem från Dog Sun Sons blev knivhuggen till döds i en gränd i närheten av Chi phe duong (Crossroads) ute i Avloppet.  De får hjälp av den muterade geten Hircus Bouvier att undkomma polisen, men han tar sedan med dem till tvätteriet Kegareta Shito, där de får möta ledaren för yakuza-klanen Supedo 9, Ono  Noke.

Ono vill ha deras ”hjälp” (gör jobbet eller ta konsekvenserna) att hitta en försvunnen person. Musikern och sångaren Farrokh ”Quicksilver” Raine, en gammal kändis som var väldigt populär för ca 20 år sedan. Han skadades svårt i en bombattack mot den nattklubb han sjöng på, The Koi Pond. Han hamnade på ett vårdhem pga sina skador och sen dess har ingen sett till honom.

Farrokh har en skuld på 100.000 Crybatts till Supedo 9 och Ono vill veta vart han finns.

Efter mötet passar Ärvidovich på att möta upp med sin drogkontakt Saykat och fyller på sitt förråd av XTE. Därefter tar gruppen sig hem till Ärvidovichs takvåning, en av de lyxigare i Avloppet, och där de alla bor just nu. Där lägger de sig för att sova.