I cirkelns mitt

Titel: ”I cirkelns mitt”
Författare: Dan Brown
Översättare: Ola Klingberg
Formgivare: John Eyre
Förlag: Albert Bonniers förlag
Bandtyp: Inbunden, Språk: Svenska
Utgiven: 200508, Antal sidor: 516

Den tredje boken jag läst av Dan Brown. Han har nu släppt sitt punggrepp om kristendomen och i denna bok är det den Amerikanska topp-politiken och NASA som utmålas som sprängfull av konspirationer. Boken följer berättarspråket som han hade i sina tidigare böcker, men håller tyvärr inte lika bra. Även om boken är ok, så är det ganska långt kvar innan den når samma nivå som Da Vinci koden eller Änglar och Demoner. Mest påtagligt är väl att det känns verkligen som om han försöker hålla ut på alla hemligheterna så länge det bara går, och då tröttnar man lite till slut och känner att man struntar i om det är Presidenten själv, Nasa eller någon annan som ligger bakom allt. Vill du ha en mer målande beskrivning så kan jag väl jämnför med Rambo filmerna. Den första är välskriven, den andra var åtminstonde tuff när man var liten, men den tredje var mest bara trött. Betyg: 7 av 10 och då får den plus för att jag faktiskt gick på finten (Du förstår nog om du läst Dan Browns böcker)

Fler åsikter på Adlibis.se