Nattens barn av Traci Lords

Titel: ”Nattens barn ”
Originaltitel: ”Underneath it all”
Författare: Traci Lords
Översättare: Katarina Jansson
Kategori: Biografi
Förlag: Prisma
Antal sidor: 256
Utgiven år: 2004

Köpte denna mest för att ha något att läsa på tåget medan jag pendlar till skolan i Bollnäs. Läste igenom den ganska fort då den är väldigt lättläst och innehåller en massa barntillåtna bilder på Traci Lords. Hon har här lyckats skriva ner sitt liv som sönderknarkad porrskådis och lyckats lämna ut allt som skulle kunna gjort boken intressant. Istället försöker hon rädda sitt rykte genom att skylla bort allt på droger, påvisa att de flesta män är svin och gång på gång påvisa att hon under hela sin porrfilm-karriär aldrig gick med på att ta den analt. Skulle inte förvåna mig om Bill Cosbys självbiografi innehåller mer snusk och smaskiga detaljer än denna. Och varför ska man då läsa om Traci Lords? Ger den en klen 2:a av 10.

Fler recensioner av denna bok:
Mikael Lehikoinen på Dagensbok.com