Gaias ungar – Råger, Trixie och Clawdia

Nu när ungarna har blivit stora nog att lämna hemmet kändes det som det var dags att göra en uppdatering om dem.

Clawdia blev utvald av husse och fick stanna kvar hemma. Matte skulle helst vilja haft den fluffigare Selene men erkänner ganska fort att Clawdia är ruggigt söt också. Clawdia har dock fortfarande inte blivit 100% rumsren, men vi misstänker att det är mest i protest då hon främst verkar kissa i möblerna när hon lämnats ensam en längre tid. Annars ägnar hon stora delar av dagarna med att öva kampsport med Orion eller att sova i husses knä.

Efter en tid visade det sig att hon har svårt att mogna mentalt med sin mor i närheten, och vi beslutade för att omplacera henne. Hon hamnade i Gävle och fick enligt information från den nya ägarinnan ett gott hem där.

Selene flyttade hem till Jonnies mor, där hon efter många förslag döptes om till Trixie. Hon har växt enormt mycket och är bra mycket större och fluffigare än sina syskon. Hon försöker busa liv i mors gamla kattskrälle Kicken, och tydligen får hon honom att röra lite på sina 14 år gamla ben. Men det satt långt inne och han är inte helt nöjd med att behöva dela matskålen med någon.

Louie behövde inte flytta lika långt, utan hamnade hos våra grannar Ängerå. Där smyger han omkring med ett sprillans nytt nithalsband, har en kamouflagefärgad kattlåda och går numera under namnet Råger. Han har även fått reservmamman Ester, som ser mer ut som hans biologiska mor än vad Gaia gör. Hon t o m tillåter att han tuttar lite på henne i några minuter innan hon dänger upp honom..