Lucius the Cook

Förkläde (Kiss the Cook), Toolbälte, Ihoplappad tröja (Wifebeater brynja), goggles.

Fys stats primärt
Discipliner: Potence, Fortitude
Skills: Butcher, Cooking

Lucian
Flydde från sitt hem i XXXX efter att ha mördat sin far, då denna misshandlat Lucian och hans mor

Rebeca

rymde hemifrån pga av familjeförhållandet.
Väl ute på gatan fick du det tufft, då du inte var van vid den miljön, jag hittade på dig och erbjöd dig dela mitt lilla skydd. Till din förvåning försökte jag inte ens våldta dig, och där började vår vänskap på en dela joint och en stjärnfylld himmel i en gränd i Brasov


Troligen fick vi problem med Polisen och din far som var rik nog för att få mig inspärrad för att ha kidnappat dig.
Hans lilla dotter hade ju inte gjort något fel
Men för att inte allt ska handla om mig, så får Rebeca sedan frita mig istället och tillsammans flyr vi landet.

Det gjorde vi nog rätt nyligen. Vi har hållt till i forna Jugoslavien rätt länge, och där hamnat hos Cosa Nostra.

Men då du och jag inte är speciellt diskreta av oss, så orsakade vi en del problem för våra vänner där, och de skickade iväg oss till Sverige för att skydda både oss och sig själva från poliser som undersökte dem brott vi begått.

Rumänska


Te iubesc [Te Ju Besk] = Jag älskar dig

Iubirea mea [ ] = Min älskade

Gurita [] = Lilla munnen

Mi-e dor de tine [] = Jag saknar dig

Du-te dracu [] = Dra åt helvete

Curva [] = Hora

Sugi pula [Sodch Pola] = Sug kuk


Att fundera ut:

Animal features för dem båda

(Ana vill ha en mental nackdel)