Skrotskalle

arketyp_skrotskalle1För andra är zonen ett tomt ödelandskap, vidder av värdelöst skrot och skräp. För dig är det en guldgruva som aldrig sinar. Överallt finns lämningar från den gamla tiden, trasiga tekniska mästerverk. Du kan konsten att förvandla dem till nya, fungerande manicker. De kanske inte är vackra. Men de fungerar. För det mesta. Och Folket har lärt sig att uppskatta dina kunskaper.

Bästa grundegenskap: SKP
Specialfärdighet: Mecka

TALANGER
Välj en från start. Du kan lära dig fler senare. Talangerna förklaras i kapitel 4.

  • Motorskalle
  • Reparatör
  • Uppfinnare

UTRUSTNING
Du börjar spelet med 2T6 patroner, T6 ransoner krubb och T6 ransoner vatten. Du får också dra ett artefaktkort från spelstart. Välj ett av dessa vapen från start: Knogjärn, cykelkedja, skrotpistol. Du kan köpa mer utrustning för dina patroner.