Error

En robot som de hittade i robottornet. De vet inte vad den hette, men kallar den Error för att det var vad maskinerna runt den sa till den hela tiden.

Error försökte väcka familjen Andersson till liv efter de legat nerfrysta sen före katastrofen. Tyvärr hade frysaggregatet gått sönder under årens lopp och familjen hade därför inte bevarats så bra som de hoppats på. Deras döda kroppar föll sönder när maskinerna försökte väcka dem till liv igen och Error gjorde sitt yttersta för att rädda dom. Till slut började den desperat hitta nya reservdelar till den döda familjen, och vände sig då mot inkräktarna från Giga N (spelarna) som verkade vara fulla av reservdelar.

En strid utbröt och Error besegrades och förstördes. Inkräktarna skyndade sig att trycka på alla knappar som fanns, rycka med sig allt som såg användbart ut och sprang ut ur det av liklukt nu stinkande tornet.