Lexxar

Lexxar är en grupp individer som lever djupt under berget där arken Bifrost finns. De var tidigare avd Njord, men har nu kapat den ordinarie kontakten med arken och lever som en fristående grupp.

Deras främst inkomstkälla är deras vatten, som är renare än något annat vatten i hela zonen.

Ogillar inkräktare i sina regioner, då de anser att nästan alla som springer på ytan är rötsmittade. Därför får sällan utomstående komma in i deras hem, utan all handel sker i en byggnad de byggt utanför dennya ingången till det forna avd Njord.

Då det var ganska trångt bland maskinerna nere på avdelningen så valdes främst de kortaste mutanterna till Avd Njord. Det tunga arbetet med att manuellt pumpa vatten hela dagarna har dock gjort att de flesta har tränat upp sig till bli ganska kraftiga och starka.

Ledare för Lexxarna, är fortfarande Håtvåo Lexmark och hans partner Elite

Kända Mutanter ibland Lexxar:

  1. Håtvåo Lexmark
  2. Elite
  3. Köttbull
  4. Stainless