Streck 3522 – Thriller

Siemon kallades in till jobba de Lux, denne hade noterat att saker saknades i tvättkorgarna och anklagade nu Siemons vänner för stöld. Siemon fick uppgift att fixa tillbaka en lång lista med saker som saknades, en del av dom hade varit försvunna i flera decennium, och hot om att få gå strömlös tills dess att allt var återlämnat.

Arbetslag Yngve fick nu en ny uppgift, denna dag skulle de riva ett gammalt bostadshus, tillsammans några gigantiska rivardrönare.

Den gamla industri-svarvar roboten Arnulf fick bli arbetsledare, vilket visade sig bli katastrof, eftersom han enligt gamla protokoll arbetade genom att börja utifrån och ”svarva sig” inåt. Huset blev extremt instabilt och de höll alla på att mosas under våningarna ovanför dem, när dessa rasade ner över dem.
Osian lyckades dock rädda dem genom att hålla upp en balk och låta de andra hinna undan. Han överhettade dock sin servo och exploderade, och tog med sig roboten Ronja i explosionen.

 

AC73, Siemon och  Ladde drog sig undan från arbetsplatsen och gömde sig i sektor 12. Hamnade på strippklubben Blå Musslan.

AC ville ha ett par av de snygga tanga-shorts som dansarna hade, och utmanande dansaren Lance på en Dance-off….  och VANN!

Lance fick sparken direkt och kastades ut ur klubben av dess ägare Drexl Legs. Siemon som upptäckt att Drexl hade en flagga som mantel, och den flaggan fanns med på listan över saknade saker från Jobba de Lux. Han frågade snällt om han kunde få tillbaka den men Drexl blev förbannad och hotade med stryk.

Siemon gav tillbaka med att drabba Drexl med en brutal maskinsmitta, som spred sig som en löpeld genom hela rummet och fick varenda anställd på klubben. De började dansa runt som zombies från videon ”Thriller”, och moonwalkade ut ur klubben och försvann ut i området.

 

AC73 passade på att ta över klubben och dess tillgång på ström, för sig själv och sitt lilla gäng.
Alldeles innan de stängde för natten, hittade dom dansaren Lance, totalförstörd i ett skrymsle bakom scenen.