Johan Ek

2012
Efter år av arbetslöshet blev det bråk mellan dig och din far. Han klagade rejält på ditt yrkesval och hur du pmöjligt kunde få jobb häromkring. Du blev arg och tog det lilla du ägde i en ryggäck och flyttade ner till Stockholm för att där bevisa att du kunde jobba och tjäna minst lika bra som honom.

2014
Efter två långa år med skitjobb på kvarterskrogar i Stockholms förorter fick du din chans och började jobba på resturangen ”Il Pesce spada” vid Hornsgatan på Södermalm (T-plats Zinkensdamm) i Stockholm.

2015
Kommer väldigt bra överrens med Joseph Sabatino, ägaren av ”Il Pesce spada” och det kommer som en chock för dig när han arresteras och döms för bla maffiaverksamhet. Innan polisen släpar iväg honom i handklovar från resturangen, sätter han händerna mot dina kinder och skrattar stort.
”Oroa dig inte La Quercia piccola, jag tar hand om dig! Ett svenskt fängelse är som ett Hälso-spa.”

Resturangen lades ner och du blev arbetslös igen. Ett par månader senare ringde en man med skum brytning. Han sa att det fanns ett nytt jobb åt dig i Lund. Resa och allt var betalt och klart.
Du åkte ner och träffade på Fru Anna-Maria Segerblad

Betjänt åt rik änka i Lund

Ligger med den rika änkan, hon är vild och river honom över kinden. Under natten kastades han ur sängen.
Dagen efter hittades hon död i badkaret. Dränkt och våldtagen

Han arresterades för mord, men släpptes efter att hennes chafför gripits.

Fortfarande haunted av hennes make som anser att det är hans fel att hon dog.