Karin Svingen

2012
Börja plugga till Fastighetsskötare under läraren Martin Krüger.

2015
Efter studenten kontaktar han dig igen och erbjuder ett jobb på hans firma nere i Malmö.

Du försöker få Patrik att följa med men han vägrar bestämt och säger att han inte kan lämna Sandviken. Besviken över att han inte ens är villig att diskutera det hela flyttar du ner och ämnar veckopendla. Det fungerar inte särskilt länge då du sätts i hårt arbete direkt och blir oftast inte klar förrän sent om kvällarna. Du hinner knappt upp till Sandviken på helgerna och ofta krånglar det till sig så att de helger du väl kan åka, så jobbar Patrik istället.

2018
Förhållandet med Patrik är ”lagt på is” så länge. Distansen mellan er dödar förhållandet och ni kommer båda överrens om att det är bäst för bägge parter att inte ha den typen av hållhake på varandra.

Martin finns nära till hands för att trösta genom de tunga stunderna. Till en början misstänker du att han bara är ute efter att ligga med dig men han är väldigt artig, bjuder gärna ut dig och ger dig en puss på kinden och därefter inget mer. Han är aldrig påstridig eller krävande privat, trots att han är mycket dominant som affärsman och tar aldrig ett nej till svar när han jobbar.
Med tid växer vänskapet nästn obemärkt till ett förhållande

Madeliene, Sekreterare gravid – Försvinner ”Flyttat till Stockholm” (Hennes syster Anette hör av sig).
Louise, Kompis blir gravid – Försvinner ”Missfall, tog det så hårt att hon numera är inlagd på dårhus”. Pojkvän Peter är nära vän till Martin.

Sen börjar han försöka få henne gravid.

2018, December
Det är en kall natt med mindre än en vecka kvar till Jul.