EA – Pastz

Tidslinje

Dirty Deeds Done Dirt Cheap

(CTBJ2 = Crappy Timescale Before Jesus 2.0)

År -314 [2220 CTBJ2] – Margroth Bush väljs till USAs president

År -311 [2223 CTBJ2] – Margroth Bush ändrar grundlagarna, och kan därför sitta kvar på sin post på livstid, samt att titeln ärvs av hennes avkomma.

År -290 [2244 CTBJ2] – Bobo Bush, förste son till Margroth Bush, födds.

År -268 [2266 CTBJ2] – Bioclass Gentech Industries utvecklar enzymer som kan bota alla sjukdomar. Botemedlet döps till AoG, Act of God.

År -266 [2268 CTBJ2] – Den nu 98 åriga, och fullkomligt senila Presidenten Margroth Bush, bestämmer att medlet AoG ska spridas över hela världen. Medlet massproduceras och skickas upp med kraftiga raketer som sprängs i atmosfären och sprider medlet till världens alla hörn. Människorna botas från alla sjukdomar men som liten outräknad sidoeffekt muteras även alla andra varelser. Människorna börjar snabbt utveckla mentala mutationer och snart är Psi-mutanterna ett faktum. Alla världens djur utvecklar istället helt absurda fysiska mutationen. Den främsta av dem är att de spurtar in på evolutionsstegen och blir snabbt allt mer mänskliga.

År -264 [2270 CTBJ2] – Bobo Bush utnämns till Kejsare av Amerika då han efterträder sin mor när hon äntligen avlider på sin 100 års dag, troligen strypt till döds av sin son.

År -260 [2274 CTBJ2] – Kristländska Reningen. Där alla de länder med kristna grundvärderingar gick samman för att en gång för alla rensa världen från andra kättiska religioner, dvs utplåna alla oliktänkande folkslag. 3/4 av mänskligheten dödas i detta världskrig.

År -230 [2304 CTBJ2] – Grodan Roark blir den första kända varelse som lär sig tala människospråk på egen hand, och bestämmer sig för att resa till New York för att söka lyckan.

År -213 [2321 CTBJ2] – Trots flertalet tv-framträdanden och en enorm förmögenhet tjänad genom sitt kändisskap, dör grodan Roark urfattig på en klinik för drogmissbrukare. Hans pengar gick åt till hans manager, droger, advokater och försörjningskostnader för nära 600 yngel han producerat med okänt antal kvinnliga grodor runt om världen.

År 0 [2534 CTBJ2] – Grodan Jesus 2.0 födds. År 0 enligt grodornas tidsräkning

År 475 [3009 CTBJ2] – Nutid
Människorna är idag en kraftig minoritet, men sitter istället på all makt och utnyttjar den effektivt för att förtrycka alla andra raser. Djuren har utvecklats mycket ojämnt och kan variera extremt mycket i utseende, storlek och krafter hos varje individ.


Spelomgångar

4750621 – Somethang Homo Diz Way Comez

Spelomgång 1 – Spelarna träffas och lär känna varandra på puben Widowmaker.  In kommer en skadeskjuten grävling och efter den kommer flera tungt beväpnade kravallpoliser, till synes mänskliga och en extremt ovanlig syn i dessa stadsdelar som anses vara ett knappt snäpp över vildmark.

Djuren i baren vägrar lyda de order som poliserna kommer med och ett rejält upplopp uppstår.

4750623 – Rezcüe-mizzon!

Två dagar efter det stora upploppet utanför Widowmaker, har flera djur samlats åter vid baren för att diskutera våldet och hotet mot dem. Djurrättsaktivisterna i Green Piece uppviglar de andra till att stå upp för sina rättigheter, och en liten grupp djur ledda av paddan Pondy Paddzhon, bestämmer sig för att söka rätt på Ninas saknade barn innan de utsätts för eventuella horribla djurförsök.

De hinner ca 200 meter från Widowmaker innan hungern sätter in och de fastnar framför Izbans Kleggo’mat, för att fylla på med näring.
Khaan som mått riktigt dåligt sen striden mot människorna, där han ”råkade” bita loss och svälja en bit människokött, kaskadspydde upp den bit Cheezuz-klegg Maijk bjöd honom på. Bland spyorna fann de en bunt otrevligt stora likmaskar. Gruppen återvände till Widowmaker, där Khaan låande credz av Maijk till tre stora muggar med Snowflake Shine och tog med sig dessa in på toaletten. Han halsade dem snabbt och spydde därefter ur sig ett halvt kilo med likmaskar innan han började känna sig lite bättre.

Stärkta(?) av denna händelse återgick de till sitt sökande av de förlorade barnen.
Kackerlackan Krhklic påvisade försiktigt att han sett människorna ta barnen åt öster, mot Children of the Light. Gruppen skyndar sig dit och träffar på denna kult som hängivet ägnar all sin tid åt att dyrka ett gammalt trafikljus, och som anser att dess till synes slumpmässiga signaler faktiskt kan tydas till att spå dåtid, nutid och framtid. Rådjuret Balthazar tolkade ljusets signaler åt dem och hänvisade dem söderut i korsningen och att de skulle gå tills de fann ”huset av 1:or och 0:or”.

Gruppen följde hans vägvisning och hamnade vid Tubbiesquare där de beslöt sig för att försöka kortsluta det defekta hologrammet så de kunde övernatta där utan att bli vansinniga på barnets jollrande.

 

4750624 – Back 2 School

Under natten vid Tubbiesquare träffade gruppen på spindeln Petah Parkingzone och hans vän valen Mowby Dwick. De övernattade tillsammans då trygghet är bättre i stora antal.

På morgonen visade sig att de flesta i gruppen smugit iväg i mörkret. Kvar är bara Maijk, Petah och Mowby. Efter en kort förklaring vad deras uppdrag gick ut på beslutar sig Petah och Mowby att hjälpa Maijk hitta ”huset av 1:or och 0:or”. Petah som är en relativt smart och elektronik-kunnig spindel vet att det ligger en skola i närheten, och att dem har datasalar vilket borde kunna vara ett hus av just 1:or och 0:or.

När de kommer närmare skolan hör de en irriterande ringsignal som låter som en gammal klockradio/väckarklocka. Skolbyggnaden är en 7 våningar hög grå kub, inhängnad med taggtråd och med en stor digital klocka på framsidan. Stora ilskna röda siffor påvisar att det är dags att börja skolan. Skolans namn består av en lång sträng av binärkod (1010100011010110111000010, vilket är binärkoden för siffrorna 2213-01-14. Datumet då skolan öppnade.
Skolan är en helt robortstyrd skola, där all personal ersatts av robotar.

Ingången skyddas av säkerhetsbågar och metalldetektorer. Eleverna märks upp av skolans logga, och DNA prov tas av dem. Därefter tilldelas eleverna en tolvsiffrig id-kod, som de kallas under sin skoltid.

Alla tre markeras på samma sätt och tvingas efter lite bråk med ”the Hallmonitors”, in på lektioner med de andra eleverna. Matteläraren Pi1337 kastar på alla helt omöjliga mattetal och straffar alla som inte kan svaret med timmar i kvarsittningen. Historialärarinnan är en gammal rostig maskin som verkar få för lite ström och går i slowmotion. Gympaläraren är en dålig österikisk Schwarzenegger-kopia, som skjuter dodgebollar på eleverna med något som liknas vid kanontorn, under en lika svettig skur av gamla dammiga Terminator-citat.

Efter en lång och jobbig dag hamnar alla tre på kvarsittning, där de träffar den unga ugglan Hu-hugo, som är med i hackergruppen Anarchy Youth. Hu-hugo bryter sig loss från kvarsittningen, och får med sig Mowby och Maijk och de flyr genom skolans gamla ventilationssystem till den nerstängda datasalen, där AY har sin bas. de är beredda att hacka sig igenom människornas nerstängning av det globala nätet. För att komma ut på nätet måste de ta över skolans satelit-kontakt via parabolen på taket. Hu-Hugo, Mowby och Maijk tar sig dit och börjar mixtra med parabolen. Då kommer rektors-roboten Topoind Tokay upp. En ombyggd gammal industrirobot med sylvassa gripklor och en cirkelsåg i underredet.
Mowby kämpar som besatt med den mordiska rektorn, Hu-Hugo installerar störningsmodulen på parabolen och Maijk som är svårt skadad efter Dodgebollarna på gympan, yrar omkring och gör inget nyttigare än att hålla sig själv vid liv.

Det ser ut att gå riktigt illa, när Mowby plötslig använder hela sin enorma kroppsvikt att tippa rektorn över takkanten. En gripklo får tag i Mowbys kind, men fast besluten att avsluta detta här och nu, gör att Mowby offrar en stor bit av sin egen kind, när han sparkar bort rektorn från taket.

Anarchy Youth kommer online, och ett par dagar senare har de krossat männsikornas brandväggar, öppnat internet för allmänheten och t o m fått tillbaka Tv-nätet.
Äventyret avslutas med att dem alla sitter på Widowmaker och tittar på Mad Max III – Bortom Thunderdome.