Evoluotica Absurdum 1.0

Evoluotica Absurdum var ett eget rollspel som jag skapade 2009, inspirerad av HOL och Mutant. Grundtanken var att mänskligheten hade gått bärsärk i sina försök till att utrota alla sjukdomar, och orsakat en så kraftig evolution att alla världens djur nu också muterats till mer eller mindre mänskliga individer.

Alla spelare valde ett djur och hur många procent mänsklighet som den utvecklat. En varelse på ca 90% såg närmast mänsklig ut men kunde fortfarande ha mentala kopplingar och fixeringar kvar från sin natur.

Det språk som dominerar världen idag, är en dåligt utvecklad version av Amerikansk Engelska (A ka Red Neckizh). Det språk som visat sig varit enklast för djur att ta till sig och lära sig uttala då oavsett hur klena och fläskiga stämband du har, låter det åtminstonde lika bra som dem amerikanska hillbillys som finslipat språket till vad det är idag.

Det finns varelser som talar andra språk också, men då dessa är ovanliga anses de knappast värda att lära sig av den allmänna massan. Varför krångla till det när alla fattar denna Ur-Engelska?

  • Pastz – Those days gone
  • Placez – Spots around da Creation
  • Kreaturez – Offsprings of the other bastards
  • Junkz – Tools of Massdestruction and Worthless Crap
  • Lawz – Da rulez, but nothin’ is written in stone…
  • Gawdhs Stuffz – Something wicked this ways comes…