Graham Keller

Keller är i övre medelåldern och är militär, Anthony vet ej vilken rang han har men tror att han är högt uppsatt.

Det finns många frågetecken kring denna man (om han är en man överhuvudtaget)…

Han tycks vara det amerikanska försvarets ockulta forskare på militärbasen Fort Hamilton (utan NYC) med hur många befogenheter som helst. Han har tre stycken agenter; Adams, Dorsey och Clarke. Adams verkar vara den som är chef över dom andra två.

Första gången vi kom i kontakt med Keller var via Jack Oaks foton.
Keller ville köpa fotorna av Anthony, Robert och Josef för en stor summa pengar. Eftersom Josef var en skicklig konstförfalskare så lyckades han förfalska fotona som vi sålde till Keller. (De riktiga fotona fick Luther Hartwick.) I sinnom tid förstod Keller att fotona han köpt var förfalskade och kidnappade Anthony och Robert. Robert som inte klarar av auktoritärer ställde till en stor scen på militär anläggningen varvid Keller skaffade sig en hållhake på Robert.

Av någon anledning vill Keller döda Artiom Beljov och förinta Beljov-ligan. Anthony vet inte om detta kan bero på Viktor Volkovs helhetsbild av ligan eller om det bara gäller att ”ryska ockulta gangstrar” inte ska ha något att göra i USA.

Vad beträffande hans tre agenter så är dessa mycket brutala, starka och har ett högt självförtroende. Keller trodde att dom skulle rå på Artiom Beljov men agenterna kunde inte skada honom.

Vad gällande frågetecknen om Graham Keller är dessa mäst centrerade hur han lyckas återuppvecka sina agenter från döden och varför han vill ha Artiom Beljov.

Nu senast när Keller förstod att han inte kunde få sina agenter att rå på Beljov så har han kontaktat en besynerlig karraktär vid namn ”Mr Hayes”.