Mr Hayes

”Mr Hayes” är en tillsynes man i undre medelåldern som är ganska kort och har det lilla hår han har kvar överkammat på flinten. Han ser till klädslen helt normal och tråkig ut men sin turkosa vindjacka och gråa loafers.
Han har ett leende på läpperna ständigt som mest liknar ett sjukt grin.
”Mr Hayes” ser inte naturlig ut när man synar honom, den korta lilla mannen ser mer ut som en sorts dräkt något annat har klätt på sig och ger folk kalla kårar längst ryggraden.

”Mr Hayes” uppenbarade sig första gången hos Robert McShaine Jr när Robert skulle bli arresterad. ”Mr Hayes” kom från ingenstans och dödade tre poliser utan att blinka med bara händerna.
Han sa att Graham Keller hade skickat honom och gav sitt nummer till Robert. Detta på grund av att Kellers agenter inte kunnat ta fast Artiom Beljov och att ”Mr Hayes” förmodligen skulle göra ett bättre jobb.
Sedan försvann han med två av polisernas kroppar (en av poliserna kastades ut genom ett fönster på övervåningen).

Senare på dagen ”Mr Hayes” gjort entre hos Robert gav Robert nummret till ”Mr Hayes” till Anthony som ringde och pratade med honom.(Efter samtalet tror inte Anthony ”Mr Hayes” är en människa utan en demon Keller har frammanat som hjälp för att fånga Artiom Beljov.)